“Ali B deelde ook het bed met de ex-lover van Marco Borsato”

Rapper Ali B kwam deze week weer volop in het nieuws, na alle beschuldigingen rondom zijn grensoverschrijdend gedrag bij onder andere The Voice of Holland. Het leek een beetje stil te zijn rondom de rapper, aangezien de rechtszaak nog loopt en er volop onderzocht wordt wat er precies gebeurd is bij The Voice. Maar deze week beschuldigde ook zangeres Ellen ten Damme hem van grensoverschrijdend gedrag. Dit zou gaan om een incident van acht jaar geleden, toen beiden opnames maakte voor het programma ‘Ali en de Muziekkaravaan’. Maar het lijkt dat Ali B nog minder stil heeft gezeten, want zondagochtend bracht Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal naar buiten dat de rapper met nog meer zangeressen het bed deelde. Ook dit zou volgens Yv plaats hebben gevonden tijdens de opnames in Marokka voor het TV-programma. Dat was een inspirerend potje zingen daar, in het Verre Oosten! En degene met wie hij het bed deelde, is ook een bekende naam onder de mannelijke juryleden van The Voice.

Ali B deelde tijdens opnames met diverse muzikale gasten het bed, waaronder met Iris Hond

Iris Hond was ook gevraagd voor het TV-programma ‘Ali en de Muziekkaravaan’. Iris Hond? Ja, Iris Hond, de vrouw die toegaf een affaire met Marco Borsato te hebben gehad in de periode dat de zanger nog getrouwd was met zijn (inmiddels) ex-vrouw Leontine. Maar nu brengt Yvonne Coldeweijer naar buiten dat zij ook met Ali B. het bed gedeeld zou hebben. Ali B., die dan ook weer goed bevriend was met Marco en met wie hij ook in de jury zat voor The Voice. Ook Marco Borsato kwam in opspraak bij het ‘The Voice’-schandaal. Hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarige deelnemers. Zangeres Iris bevindt zich dus in niet zulk fijn gezelschap, als het gaat om haar keuzes wat betreft mannen. Iris Hond schreef met Ali B. tijdens die opnames het nummer ‘Thuis’, hieronder te beluisteren.

Ook geruchtmakend: Ook Ellen Ten Damme beschuldigt Ali B van grensoverschrijdend gedrag: “Hij spoort echt voor geen meter”

Ali B

Bron: lifeofyvonne/Instagram

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties