‘André Hazes zoenend gespot met Vlaamse regisseuse van zijn eigen Videoland-doumentaire’

Als er één iemand het dagelijks onderwerp van gesprek is bij alle Nederlandse juicekanalen dan is het André Hazes wel. De 28-jarige zanger heeft dan ook een aantal roerige jaren achter de rug. Dat begon eigenlijk al in december van het jaar 2020 toen hij zijn toenmalige vriendin én moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg ten huwelijk vroeg. Daarna volgde een korte relatie met presentatrice Bridget Maasland en wéér daarna was hij een paar maanden samen met influencer Sarah van Soelen. Genoeg voer voor de complete Nederlandse roddelpers dus en dus ook voor een Videoland documentaire. Die documentaire zal met name gaan over het herstel van de jonge zanger en is naar alle waarschijnlijkheid dit jaar nog te zien op de online streamingsdienst van RTL.

‘André Hazes al zoenend gespot met regisseuse Videoland-documnetaire

Inmiddels lijkt de zoon van de grootste Nederlandse volkszanger allertijden een redelijk teruggetrokken bestaan. De laatste maanden deed hij al geen optredens meer en zocht hij zelf ook niet meer de media op. Na de break met Sarah van Soelen vertrok André dan ook naar de Verenigde Staten. Daar zou hij niet alleen proberen om tot rust te komen en op zoek te gaan naar zichzelf maar daar zou hij ook werken aan een grote comeback in de muziekwereld. Een anonieme bron meldde twee maanden terug aan weekblad Privé: “Het lijkt rustig rondom André, maar achter de schermen wordt er al gewerkt aan een geweldige comeback. En de fans willen dat ook. Hij heeft nog steeds een enorme achterban, die hem liever gisteren dan vandaag weer ziet optreden.” Volgens diverse juicekanalen zou de regisseuse van de Videoland documentaire, de Vlaamse Cheeru Mampaey zoenend zijn gespot met André Hazes. Tegenover de camera van RTL Boulevard ontkracht zij deze verhalen en geeft ze aan de zanger juist te zien als haar eigen broertje.

Ook geruchtmakend: Ook Ellen Ten Damme beschuldigt Ali B van grensoverschrijdend gedrag: “Hij spoort echt voor geen meter”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cheeru (@cheeru.mampaey)

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties