Bewijs: André Hazes en Monique Westenberg stappen dit jaar nog met elkaar in het huwelijksbootje

Yvonne Coldewijer weet het zeker: André Hazes en Monique Westenberg gaan voor het einde van dit jaar met elkaar trouwen. Dat laat de koningin van de roddels weten op haar Instagram-account @lifeofyvonne. “Zo zit het precies tussen André en Monique. Monique en André are back together. Ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen”. En zo lijkt het erop dat de twee, na hun verloving eind 2020 elkaar alsnog het jawoord zullen geven. En dat mag op zijn zachtst gezegd best bijzonder genoemd worden. Want hoewel de twee samen al een zoontje hebben was er van een stabiele relatie de afgelopen jaren geen sprake. De zanger verliet Monique o.a voor presentatrice Bridget Maasland en was daarna ook nog kortstondig samen met influencer Sarah van Soelen. Beide relaties liepen op niets uit en vervolgens leek André zijn heil weer te zoeken bij de moeder van zijn kind.

Yvonne Coldeweijer: “André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen”

Dat bleek wel uit het feit dat Monique en kleine Dré exact één maand geleden besloten om Nederland achter zich te laten en af te reizen naar de Verenigde Staten. Daar verbleef André namelijk al een tijdje om zogezegd aan zichzelf te kunnen werken. Onder de laatste Instagram-post van Monique valt te lezen: “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Volgens Yvonne Coldeweijer duurt het echter niet lang meer of de twee landen weer in Nederland. En dan zullen we ongetwijfeld snel meer horen over de mogelijke trouwplannen van het stel.

Ook geruchtmakend: Ook Youp van ‘t Hek helemaal klaar met Angela de Jong: ‘Wat is er toch met die vrouw?’

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wil
Wil
1 jaar geleden

Zou super zijn als andre en monique gaan trouwen .van harte gegund en hopen dat het stand houd .z’n mooie vrouw laat je toch niet gaan. Een pracht gezinnetje .op goed geluk beide 🍀🍀🍀