Bewijs? ‘Marco Borsato ging vreemd met de destijds 18-jarige Maan tijdens The Voice of Holland’

Marco Borsato en Leontine zijn gelukkig voor hen al weer enige tijd gelukkig samen. Helaas voor de zanger duiken er de laatste tijd wel steeds meer geruchten op dat hij vaker vreemd zou zijn gegaan dan algemeen bekend is. Dat Marco zijn handen niet af kon houden van pianiste Iris Hond is bekend maar volgens Henny Huisman zou hij nog veel vaker vreemdgegaan zijn. Eén van die vrouwen zou de destijds 18-jarige zangeres Maan zijn waar hij de coach van was tijdens The Voice of Holland.

‘Marco Borsato gaat nog steeds vreemd’

Deze geruchten zijn overigens nooit officieel bevestigd maar nu schijnt er een ex-vriendje van Maan te zijn die aan YouTuber Yvonne Coldewijer heeft laten weten dat ze het inderdaad met Marco gedaan heeft. Diezelfde Yvonne Coldewijer is sowieso lekker op de hoogte van alle roddels in showbizzland. Zo laat ze onder meer weten dat Marco Borsato ook op dit moment nog vreemd zou gaan met andere vrouwen. Op haar YouTube-kanaal geeft ze aan binnenkort met meer nieuws hierover naar buiten te komen…

Hieronder trouwens een screenshot van roddelaccount @reality.fbi waarop te lezen valt dat Maan een affaire had met Marco Borsato tijdens The Voice of Holland.

Ook geruchtmakend: BREAKING! André Hazes is weer terug bij Monique Westenberg

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties