Bizar: slachtoffer Jeroen Rietbergen gaf in eerder interview nog aan ‘graag een beschuitje met hem te eten’

Nienke Wijnhoven is één van de slachtoffers in het The Voice of Holland-schandaal. Ze deed aangifte van aanranding door Jeroen Rietbergen na haar deelname aan het programma in 2018. Aan tafel bij talkshow BEAU vertelde ze onlangs dat de ex-man van Linda de Mol haar betast heeft. Ze gaf aan dat hij haar op een gegeven moment na een show uitnodigde om ‘boven een studio te zien’. Maar toen ze meeliep naar boven, bleek er helemaal geen studio te zijn. “Op dat moment raakt hij je aan en denk je: heb ik dan onbewust toch een signaal gegeven? Wacht, miscommunicatie. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf”, legde ze uit. Jeroen ging ‘wel even voelen’, vertelde ze verder. “Ik voelde me schuldig, want je zit in een relatie en hebt zoiets van: ben ik vreemdgegaan? Ook al hebben we geen seks gehad.” Uiteindelijk besloot de geboren Limburgse om toch aangifte te doen tegen de regisseur.

Beschuitje eten met Jeroen Rietbergen

Echter, volgens de website bekendeburen.nl is er nu een interview met de zangeres opgedoken waarin ze aangeeft ‘graag een een beschuitje te willen eten’ met Jeroen Rietbergen. Het interview was in 2018, één maand na de finale van The Voice of Holland te lezen in dagblad De Limburger. Vorige week werd bekend dat Nienke Wijnhoven niet aanwezig mocht zijn bij de hoorzitting van de Kamercommissie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap eind februari. “Cliënte was inderdaad uitgenodigd en heeft later het bericht ontvangen dat zij niet meer welkom was bij de Tweede Kamer”, bevestigde haar advocaat Sébas Diekstra in AD. ,,De wijze waarop met haar hierin is omgegaan is allesbehalve zorgvuldig. Cliënte had haar ervaringen binnen de praktijk van The Voice met de Kamerleden willen delen. Onder andere over hoe het er achter de schermen aan toeging en dat kandidaten helemaal niet gewezen werden op mogelijkheden om een melding of klacht in te dienen van wangedrag.”

Ook geruchtmakend: Zien: Katja Schuurman dronken aan tafel bij Eva Jinek: “Is Katja Schuurman bij Jinek dronken? Gênant zeg…”

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties