Jaimie Vaes zou beelden waarop te zien is hoe Lil’ Kleine haar mishandelt zelf hebben doorgestuurd

Heel Nederland is sinds afgelopen zondagavond woest op Lil’ Kleine. Dat komt uiteraard dankzij de beelden die juicekanaal Life of Yvonne die avond deelde in haar stories. Daarin was te zien hoe de rapper zijn vriendin én moeder van hun zoontje, Jaimie Vaes mishandelt. Op camerabeelden is vastgelegd dat hij haar aan haar haar de auto probeert uit te trekken waarna hij vervolgens ook nog haar hoofd tussen de auto en de deur probeert te klemmen. Yvonne Coldeweijer, de dame achter het juicekanaal was gisteravond te gast bij RTL Boulevard maar wilde daar niet vertellen hoe ze aan de bewuste beelden kwam. Toch denkt presentator Beau van Erven Dorens het later op de avond wel te weten in zijn eigen late night talkshow.

Jaimie Vaes stuurde zelf de beelden van mishandeling door?

Ook daar is Yvonne Coldeweijer namelijk te gast en ook daar houdt zij haar lippen stevig op elkaar als de vraag gesteld wordt hoe ze aan de beelden is gekomen. Volgens Beau kan het zomaar zo zijn dat Jaimie zelf de beelden naar Yvonne heeft doorgestuurd. “Dan betekent dat misschien wel dat zij hiermee naar buiten wil komen om er een einde aan te maken, aan die relatie. Of gewoon laten zien hoe hij haar daar mishandelt.” Volgens Beau is het niet anders mogelijk dat de beelden óf door Jaimie zelf of door één van haar vrienden is gedeeld. Yvonne Coldewijer reageert vervolgens dat de relatie tussen de twee na dit incident waarschijnlijk ook wel voorbij zal zijn. Bekijk hieronder nogmaals de huiveringwekkende beelden:

Ook geruchtmakend: Video: Glennis Grace samen met haar zoon opgepakt na vechtpartij in supermarkt

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marja
Marja
1 jaar geleden

Wordt het nuiet tijd dat ook Lil Kleine overal geblokt wordt….net als Marco Borsato en Ali B.
Geen optredens met geen muziek op de radio enz. Grensovertredend/grensoverschrijdende acties maar dan op een ander niveau.
Aanpakken dat misselijkmakend gedrocht