Ook Ellen Ten Damme beschuldigt Ali B van grensoverschrijdend gedrag: “Hij spoort echt voor geen meter”

Net als deelnemers van The Voice of Holland beschuldigt nu ook Ellen ten Damme Ali B van grensoverschrijdend gedrag. Dat nieuws vertelde ze gisteravond in het NPO 2-programma De Geknipte Gast van presentator Özcan Akyol. Aan hem laat de actrice weten “eenzelfde ervaring” te hebben gehad als de slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag van The Voice. Daarbij noemde ze geen namen maar in een Podcast liet ze eerder al de naam van Ali B vallen. Op de vraag of ze de urgentie voelt om dat te delen, zegt ze: “Ja, ik weet nu eigenlijk niet wat ik moet zeggen, want ik ga dat waarschijnlijk wel doen ja. Om die vrouwen van The Voice te steunen.” Het zou gaan om een incident van acht jaar geleden tijdens de opnames van Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko. Ali B nam haar mee naar Meknes om inspiratie op te doen voor een nummer.

“Ellen ten Damme over Ali B: “Ik vind hem echt een lul.”

“Er is een verhaal van mij dat helemaal geen geheim was en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat over Ali B. Ik vind hem echt een lul. Hij spoort echt voor geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over”, zou Ten Damme gezegd hebben in de bewuste podcast. Hoewel ze details achterwege laat gaat ze wel verder met haar verhaal. “Ik ben weken bezig geweest met: wat zal ik ermee doen? Ik was kwaad, als iemand vlak daarna doet alsof zijn neus bloedt, alsof het heel normaal is. Jij bent in de war en vraagt je af: wat moet ik hiermee? En hij doet alsof er niets aan de hand is. Hangt de popiejopie uit. Ik dacht: wat ben jij een…” Inmiddels zou Ten Damme een verklaring bij de politie hebben afgelegd. Naar eigen zeggen om de slachtoffers van The Voice te steunen.

Ook geruchtmakend: Bizar: slachtoffer Jeroen Rietbergen gaf in eerder interview nog aan ‘graag een beschuitje met hem te eten’

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties