Oud topturnster Verona van de Leur laat weten wat Marco Borsato 20 jaar geleden bij haar als kind heeft gedaan

De ene na de andere geruchtmakende roddel gaat rond over Marco Borsato. Wat er allemaal van waar is komen we misschien nooit te weten maar feit is dat er steeds meer nieuwe informatie boven water lijkt te komen over dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld. De zanger zou volgens de roddels in het verleden zijn handen niet thuis hebben kunnen houden bij minderjarige meisjes. Een vrij heftige beschuldiging waar noch Marco of zijn management tot op heden op gereageerd hebben.

Verona van de Leur doet boekje open over Marco Borsato

Voormalig topturnster Verona van de Leur doet daar nu een schepje bovenop. Op social media plaatste zij een foto waarop je haar en Marco Borsato ziet maar dan zo’n 20 jaar geleden. daarbij schrijft ze: “Sorry Leontien, maar ik had je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit #metoo.” Aangezien Verona van de Leur nu 35 jaar oud is kan je zelf ook wel uitrekenen dat er iets niet helemaal in de haak is…

Ook geruchtmakend: Martijn Koning weet het zeker: “Eva Jinek is naar bed geweest met Thierry Baudet!”

Verona van de Leur en Marco Borsato

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harry
Harry
2 jaren geleden

Tuurlijk. Hoe interessant was het toentertijd niet om met een bekend persoon op de foto te gaan?! Stop met dit soort beweringen. Jullie zijn ziekmakend dames.