Zien: Marco Borsato is onherkenbaar en lijkt ondergedoken te zitten

Na de YouTube-uitzending van BOOS enkele weken geleden lijkt het net rond Marco Borsato zich steeds meer te sluiten. Daarin zagen we onder meer hoe de de zanger werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Hij zou als coach van The Voice-kids meerdere vrouwelijke kandidates handtastelijk hebben betast en sommige van deze slachtoffers zouden zelfs minderjarig zijn. Het is echter nog maar de vraag of al deze beschuldigingen tot een veroordeling zullen leiden. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel, die zich heeft verdiept in de zaak is dat vooralsnog uiterst twijfelachtig. Maar waar andere hoofdrolspeler Jeroen Rietbergen inmiddels heeft bekend en heeft besloten om aan zichzelf te werken blijft het vanuit het kamp Marco Borsato voorlopig akelig stil.

Marco Borsato vrijwel onherkenbaar op straat gespot

Weekblad Story meldt echter dat de zanger gespot zou zijn in zijn woonplaats Alkmaar. Een voorbijganger zou hem buiten zijn penthouse in de Noord-Hollandse stad gezien hebben terwijl hij zware koffers en tassen vol met huisraad naar een witte bestelbus bracht. Dat zou erop kunnen duiden dat Marco Borsato heeft besloten om voor een tijdje te verhuizen naar een ander inkomen. Dit verhaal wordt echter weer ontkent door een medewerkster van de zanger. Zij zou hebben gezegd dat hij niet zelf aan het verhuizen was maar juist een vriend aan het helpen was met verhuizen. Volgens de ooggetuige was er echter niemand anders in de nabijheid van Marco te zien. Ondertussen gaat onderstaande video van de zanger ook nog eens viraal. Let maar op vanaf minuut 2.50!

Ook geruchtmakend: Oud topturnster Verona van de Leur laat weten wat Marco Borsato 20 jaar geleden bij haar als kind heeft gedaan

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld is doorgedraaid
Wereld is doorgedraaid
2 jaren geleden

En gewoon weer doorgaan met veroordelen…vooral door te benadrukken 2.50 😶. Wat is de wereld toch verziekt. Laat mensen met rust, bemoei je er niet mee.