Jona uit Lang Leve de Liefde laat zijn huis zien voor geïnteresseerde single dames uit Nederland

Jona ging vorige week compleet viral dankzij zijn niet onbesproken deelname aan het SBS6-programma Lang Leve de Liefde. Daar deed hij overigens niet één keer aan mee maar inmiddels dus al twee keer. Zijn eerste date liep uit op niets en het fragment waarin hij zich afvroeg of zijn date al lag opgebaard ging hard rond in de Whatsappgroepen. Op de vraag waarom hij zelf denkt dat de fragmenten met zichzelf in de hoofdrol zo viral zijn gegaan antwoordt hij: “Ja dat weet ik eigenlijk niet. Ik denk dat het nogal heel bijzonder is als je jezelf bent tegenwoordig. De meesten maken er maar een toneelstuk van denk ik en ik ben lekker mezelf.” Ook Jolijn wist zijn hart niet te veroveren, maar dat had misschien meer te maken dat Jona meer geeft om bier en Beerenburg.

Jona uit Lang Leve de Liefde laat zijn huis zien

Maar sinds Jona een soort van semi bekende Nederlander is geworden neemt zijn liefdesleven ook een vlucht. Want met de twee dames uit Lang Leve de Liefde heeft Jona intussen geen contact meer maar over vrouwelijke aandacht heeft hij niets te klagen. Toch is hij nog altijd op zoek naar de ideale partner, het liefst een ‘nuchtere vrouw die er mooi uitziet’. Al mag je jezelf afvragen of Jona zelf ook weleens nuchter is in zijn leven maar dat terzijde. Speciaal voor Omroep Powned laat Jona nog even zijn huis zien zodat mogelijk geïnteresseerde dames weten waarin ze terecht kunnen komen. Wat vooral opvalt is dat de zuilap van nu vroeger ontzettend fit was en fanatiek aan paardensport deed. Wat daarnaast opvalt is de goed gevulde koelkast met… je raadt het al: bier! Maar dames van Nederland, Jona drinkt echt niet zo heel veel per dag hoor. Maximaal 10 a 15 biertjes gaan er maar doorheen per etmaal.

Ook geruchtmakend: Zien: Katja Schuurman dronken aan tafel bij Eva Jinek: “Is Katja Schuurman bij Jinek dronken? Gênant zeg…”

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties